Het programmeren van een website kan een dure aangelegenheid zijn. De tijd die nodig is om alle codes te schrijven, aanpassingen te doen om mee te blijven met de tijd om dan nog niet te praten over wijzigingen aan de inhoud …

Wij kozen voor een eenvoudige oplossing. We maken gebruik van het WordPress Content Managment System. Dankzij dit systeem hebt u volledig autonomie over de inhoud van uw website. Of u nu kiest voor een eenvoudige site van vijf pagina’s of een uitgebreide met duizenden pagina’s… u bepaalt dit zelf zonder dat dit iets aan de prijs verandert !

Bovendien hebben wij de licentie om te werken met een “lay-out” framework. Zo hebt u niet enkel de inhoud onder uw beheer maar kan u ook zelf aanpassingen aan het uiterlijk van uw website doorvoeren en wordt de manier waarop u uw inhoud aan uw bezoekers toont helemaal modulair opbouwbaar. Vandaag een site met de nadruk op rood, morgen op blauw, met een enkele muisklik kan u dit zelf aanpassen.

Dit CMS system wordt op uw hosting-account geïnstalleerd door onze diensten aangevuld met een veiligheidsmodule, een module om uw eigen webshop te runnen en tevens een module om uw site onmiddellijk in meerdere talen op te starten. Wij werken met gratis, geteste modules alsook betalende modules waarvoor wij de licenties hebben om deze te gebruiken in uw website. Wilt u een website voor verhuur van een appartement, een site voor uw garage met een sectie om tweedehandswagens tentoon te stellen, een groothandel met een shop enkel voor geregistreerde klanten, … met ons pakket kunt u echt alle kanten uit.

Wij leren u de website inhoudelijk aan te passen, alsook wijzigingen in de lay-out door te voeren. Bovendien blijven we achteraf een oogje in het zeil houden zodat uw website up-to-date blijft betreffende het system, en helpen we u graag om een handje toe te steken mocht het niet onmiddellijk lukken.

De prijs … alles inbegrepen € 1.250,00 (excl. BTW), geen bijkomende kosten (met uitzondering wanneer specifieke modules moeten aangekocht worden).

Hier vindt u een overzicht van wat allemaal mogelijk is met ons framework: demo.